Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

'Leer het van de beste', waar de allerbesten de geheimen van hun vak delen

Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts stelt het online leerplatform ‘Leer het van de beste’ voor, een digitale omgeving met videocursussen waar experts je de geheimen van hun vak leren: van onmisbare technieken tot handige tips en tricks. Daarnaast geven de ‘masters’ je een unieke inkijk in hun rijkgevulde carrière en leer je de mens achter de expert kennen.

Vandaag zijn de eerste vier van de online masterclasses beschikbaar op www.leerhetvandebeste.be, stuk voor stuk gegeven door grote namen – want van de beste leer je het meest. We stellen onze eerste masterclasses graag aan je voor.

PORTRETFOTOGRAFIE MET LIEVE BLANCQUAERT

In 20 video’s leert Lieve Blancquaert jou de geheimen van de portretfotografie. Van het gebruik van licht en verschillende lenzen tot ISO-waarde, sluitertijd en hoe je best omgaat met je model: werkelijk alles komt aan bod in deze masterclass. Voor het eerst geeft Lieve al haar expertise vrij.

Verken de masterclass: https://www.leerhetvandebeste....

SCHILDEREN MET ACRYLVERF MET CARLL CNEUT

In 14 video’s leert Carll Cneut je stap voor stap en laagje per laagje hoe je tot een levendige en gedetailleerde illustratie komt met acrylverf. Hij toont je verschillende technieken om mee aan de slag te gaan, welk materiaal je nodig hebt en waar hij zijn inspiratie vandaan haalt.

Verken de masterclass: https://www.leerhetvandebeste....

MEDITATIE MET STEVEN LAUREYS

In 20 video’s geeft Steven Laureys je een inzicht in de werking van meditatie en de effecten ervan op lichaam en geest – van mindfulness en aandachtsmeditatie tot meditatieve trance en hypnose. Aan de hand van toegankelijke oefeningen toont hij dat je helemaal geen monnik of neuroloog hoeft te zijn om de positieve invloed van meditatie te ervaren.

Verken de cursus: https://www.leerhetvandebeste....

MAKE-UP MET ANGELIQUE VANDEWINKEL

In 21 video’s leert Angelique Vandewinkel je jouw sterktes accentueren en zwaktes camoufleren. Ze toont je hoe je verschillende looks creëert en hoe je jouw huid gezond houdt. Maar ze bewijst vooral dat je geen dikke laag makeup hoeft te dragen om de beste versie van jezelf te worden.

Verken de masterclass: https://www.leerhetvandebeste....

Volg je passies en ontwikkel je skills met de allerbesten in hun vak!

Beginner of gevorderd? We garanderen een geweldige leerervaring voor elk niveau. Je krijgt meerdere uren aan beeldmateriaal van hoge kwaliteit dat je kan bekijken waar en wanneer je wilt. Waar wacht je nog op?
Verken de masterclasses

Een masterclass als geschenk?

De online masterclasses kan je rechtstreeks aankopen via www.leerhetvandebeste.be. Wil je liever een masterclass als geschenk geven? De cursussen zijn vanaf 18 december ook in de boekhandel verkrijgbaar in de vorm van een fijne cadeaubox. Het ideale kerstcadeau voor een leergierige vriend of familielid!

Coming soon!

Binnenkort lanceren we drie nieuwe masterclasses, waarin je kan leren pokeren met Charlotte Van Brabander, hedendaagse kunst kijken met Philippe Van Cauteren of beter slapen met Annelies Smolders. Op die manier wordt het ‘Leer het van de beste’-platform voortdurend aangevuld met nieuwe cursussen: voor elk wat wils!