Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

2018 wordt razend spannend! Ontdek ons voorjaar

2018 zou wel eens het jaar kunnen zijn van de onafhankelijke uitgevers. Van uitgevers die zoeken naar gaten in de markt en naar andere invalshoeken. Van uitgevers die durven experimenteren met genres, titels, promotiestrategieën en digitale media. Initiatieven als bijvoorbeeld de nieuwe boekenprijs van de VRT ‘Hugo Leest’ – die het lezen in Vlaanderen moet bevorderen over de genres en leeftijden heen – zijn kentekenend voor de evolutie in de boekenwereld: het publiek snakt naar meer diversiteit, vraagt om uiteenlopende titels en onderwerpen. En wie zijn wij om het publiek tegen te spreken? Als uitgeverij speuren wij elk jaar opnieuw naar die titels waar u niet naast kan kijken. Of dat nu een sportboek is, een mooie kunstpublicatie of een kookboek met de nieuwste foodtrends.

Wat staat er u in 2018 te wachten?

In de voorjaarsaanbieding presenteren we u een selectie van precies uitgekozen boeken die uw jaar mooier, boeiender en leerrijker maken.

Een fijne selectie

Beter in je vel
Uw liefdesleven opkrikken kan met het boek ‘Happy Sex’ van seksuoloog Alexander Witpas. Beter in je vel zitten, dat maakt u dit jaar waar door een titel als ‘Your healthy fix’, waar Esther Andries haar beste powerfoodrecepten met de wereld deelt. Maar ook Martine Prenen weet daar meer over te vertellen. Zij toont hoe ouder worden geen vloek maar een zegen kan zijn. Make-up artieste Angelique Vandewinkel geeft dan weer haar geheimen prijs om elke dag opnieuw te stralen, en ook Dr. Karavani gidst u door de wondere wereld van de huidverzorging.
Wie verjaart in 2018?
Zo wordt Child Focus 20 jaar en dat bezegelen ze met een ontroerende publicatie over 20 jaar op de bres voor vermiste en seksueel uitgebuite kinderen. Het einde van WO1 is intussen ook al 100 jaar geleden. ‘Poppy’ vertelt het verhaal van het legendarische oorlogsgedicht van John McCrae. Maar ook schrijver en journalist Hugo Camps wordt 75 en viert dat met een boek over een woelig leven. En filmmaker Raoul Servais gebruikt zijn 90ste verjaardag als excuus om een prachtige monografie te publiceren.
Wat nog?
Een ode aan Royal Antwerp FC, de club van het hart. Een bloedstollende thriller van misdaadauteur Luc Deflo. De memoires van exgangster Danny Vanhamel. Een bloem-lezing over rozen, de meest tot de verbeelding sprekende bloem van allemaal. Een fotografieboek over de grens tussen realiteit en fictie. En zoveel meer.

Anderen kochten ook